Tornooien

IMG_0097

T.C. Kouterslag organiseert voor haar leden enkele recreatieve tornooien. Alle leden kunnen hieraan deelnemen.

• Openingstornooi: Een kennismakingstornooi voor nieuwe en oude leden.
  • Clubkampioenschap enkel en dubbel
  • Midzomertornooi
  • Sluitingstornooi
  • Laddertornooi: doorlopend tornooi over het hele zomerseizoen waarbij de leden elkaar mogen uitdagen en zo hoger op de ladder proberen te geraken.
  • Halloweentornooi

Wanneer de exacte data van de tornooien gekend zijn worden ze tijdig meegedeeld in de mailing voor onze leden en op onze kalender. Let op! De tornooien kunnen verplaatst of geannuleerd worden bij slecht weer.

T.C. Kouterslag neemt ook deel aan de de interclub-ontmoetingen. Deze worden georganiseerd door Tennis Vlaanderen.

De tornooien die onze club organiseert zijn louter recreatief, wie zich graag waagt aan de officiĆ«le competitie van de Tennis Vlaanderen kan terecht op de website van Tennis Vlaanderen. Daar kunt u voor elk niveau en elke leeftijd de officiĆ«le competities van de Vlaamse tennisclubs terugvinden.

Contacteer onze verantwoordelijke competitie en interclub Wim van den Bunder voor meer informatie