Tennislessen

Tennislessen voor de jeugd – lente en zomer

Sinds 2015 werkt TC Kouterslag samen met Racso Tennisschool (Rats) voor de organisatie van de lessen voor de jeugd. De verantwoordelijken voor de organisatie van de lessen zijn Bram Develtere en Joost Van Outryve. Bram Verbraeken blijft de verantwoordelijke trainer. Alle lessen gaan door op de terreinen van TC Kouterslag.

Contact: tckouterslag@gmail.com, Bram Develtere 0499/33.64.54, Joost Van Outryve 0478/40.23.76

Lentecyclus jeugd 2020

Vanaf na de paasvakantie organiseert TC Kouterslag een lessenreeks van 8 lesweken voor alle niveaus. De groepen bestaan standaard uit 4 leerlingen per groep en worden samengesteld ifv niveau, leeftijd en de beschikbaarheid van de spelers en de trainers.

Deze lessenreeks staat enkel open voor clubleden. Het lidgeld is inbegrepen in het lesgeld.

Mogelijke trainingsmomenten (vermeld bij je inschrijving welke onderstaande momenten passen voor jou, we houden er dan rekening mee bij de groepsindelingen):

Woensdag13 -18u
Zaterdag9 -14u

Kostprijs: €110 (groepsles)

(indien je reeds lid bent voor 2020 bij TC Kouterslag, bv. door een familie abonnement, dan zal jou lidgeld (25 €) later terug gestort worden door TC Kouterslag).

Mag betaald worden op rekeningnummer BE27 0014 6678 3173 van vzw TC Racso met vermelding van naam + lentecyclus TC Kouterslag. Inschrijving is pas definitief na betaling

Bij regenweer wordt de les uitgesteld, u zal hierover per sms verwittigd worden (indien langdurige regen en geen plotse regenbui uiteraard)

Inschrijven via mail naar tckouterslag@gmail.com (met vermelding van naam, geboortedatum, adres, telefoon, email, je beschikbaarheid, je niveau)

Zomerstage 2020

Tijdens de laatste week van augustus organiseert TC Kouterslag een tennisstage voor jongeren van alle niveaus (kinderen moeten 3 jaar zijn bij aanvang van de stage)

Tennislessen voor volwassenen

Ook dit jaar organiseren wij tennislessen voor volwassenen bij TC Kouterslag. De lentecyclus voor 2020 is reeds volzet. We bekijken nog een eventuele uitbreiding van de lessen.